Пропонуємо прийняти участь в благодійному проекті «Диво тут і зараз», який створив акцію «Здорове дитинство».

Слоган проекту – «Хто ніколи не був дитиною, ніколи не буде дорослим»

Ви зможете подивитися та придбати роботи студентів художньої академії, які будуть виставлені на інтернет-аукціон (тут посилання)

Мета акції – попередження, своєчасне виявлення і надання спеціалізованої допомоги у боротьбі з Covid-19 дітям, що мешкають в дитячих будинках Сумської області (КЗСОР Улянівська СЗОШ – інтернат).

Картини, написані студентами художньої академії, будуть виставлені на аукціон. Виручені кошти підуть на оплату необхідної діагностики, устаткування медичних пунктів усім необхідним для надання своєчасної допомоги хворим, закупівлю вітамінів, засобів профілактики, медикаментів, згідно з протоколами лікування.

Діти, які позбавлені батьків і вимушені боротися з життєвими труднощами, мають бути максимально захищені в період пандемії.

Виставка проходитиме в період різдвяних свят (29.01-31.01) в будинку профспілок України (вул. майдан Незалежності, 2).

 

«Хто ніколи не був дитиною, ніколи не буде дорослим». Тому ми організували благодійний проект «Диво тут і зараз». 

Його мета – розповісти про роботи студентів художньої академії, які будуть виставлені на інтернет-аукціон, де кожен бажаючий може їх придбати. Виручені кошти підуть на оплату необхідної діагностики, устаткування медичних пунктів усім необхідним для надання своєчасної допомоги хворим, закупівлю вітамінів, засобів профілактики, медикаментів, згідно з протоколами лікування.

 По-перше, це – можливість подивитися та придбати роботи випускників художньої академії , які діляться своєю творчістю ні з однією людиною, а з більшою та розповісти про культурну сторону України.

По-друге, виручені кошти підуть на оплату необхідної діагностики, устаткування медичних пунктів усім необхідним для надання своєчасної допомоги хворим, закупівлю вітамінів, засобів профілактики, медикаментів, згідно з протоколами лікування.

Залиште відповідь

Наш благодійний фонд Червона Троянда спеціалізується на покращення медичного напряму та забезпечення медикаментами дитячих будинків

Контакти

02152, місто Київ, ВУЛИЦЯ БЕРЕЗНЯКІВСЬКА, будинок 16

Підтримка

Для отримання адресної допомоги заполніть форму:

© Copyright 2023 by Ankura TEAM